The Fact About su kaçağı tespit That No One Is Suggesting

Wiki Article

Sayın Necmiye hanım, acil olarak su kaçağı tespiti yapılarak sorunun sebebi bulunmalı ve onarımı yaptırılmalıdır, protesisat olarak su kaçaklarını kırmadan noktasal olarak bulmaktayız ayrıca yaptığımız onarımlarımız da 1 yıl garantilidir, İstanbul'un tüm noktalarına servisimiz bulunmaktadır. Bizleri arayarak hızlı çözüm sağlayabilirsiniz.

Su kaçağı tespitinde dikkat edilmesi gereken birçOkay nokta bulunmaktadır. Bu noktaların tamamını aşağıda yer alan listemizde sizler için derledik.

Kalorifer borusunda su kaçağı varsa ve yine parke altından geçiyorsa yine termal kamera yardımı ile noktasal olarak yeri belirlenebilir. Ayrıca parkeleri sökmeye gerek bile kalmaz.

Manometre değerinde düşüş olursa en küçük desibeldeki suyun dahi sesini tespit eden akustik dinleme cihazı aracılığıyla su kaçağı dinlenir. Su kaçağı ufak bir çatlaktan sızıntı şeklinde ise ve sesi duyulmuyor ise temiz su tesisatının basıncı arttırılır ve akustik dinleme cihazı ile işlem tekrarlanır. Yapılan işlemin sonunda evdeki su kaçağı kesin olarak tespit edilir.

İstanbul geneli su kacak tespiti onarımı ve tıkanıklık açma servisi uzun yıllardır hizmet veriyorum çalışanlarımla kaliteli hizmetin adresi

Su kaçağı tespiti yapılırken, ilk olarak kaçağın nereden kaynaklandığını belirlemek için su tesisatının kontrol edilmesi gerekir. Su kaçağına neden olan hasar veya yıpranmış parçalar tespit edilir ve onarım işlemi için gerekli olan müdahaleler yapılır.

Sayın Ümmühan Yılmaz, Dairenizde oluşan su sızıntısını, kırmadan dökmeden herhangi bir tadilat gerektirmeden, kaçak su tespit cihazlarımız ile buluyoruz. Ses dinleme yöntemi ile yani akustik dinleme cihazları ile su kaçağının yerini noktasal olarak işaretleyerek buluyoruz. Kaçak eğer temiz su tesisatında değil, pis su su kaçağı tespit gider tesisatınızdan damlama yapıyor ise o zaman kameralı cihazlarla gider boruları taranarak bulunmaktadır.

Kaynağının tespit su kaçak tespiti edilmesinin maliyeti konusunda bilgi verirmisiniz. Su kaçağının tespitinden su kaçağı tespit sonra onarım yapıyormusunuz ve bunun ücretlendirmesi nasıl yapılmaktadır.

 Su kaçağının elektrik kablolarını damlaması veya teması olması halinde elektrik aksamında sorunlar oluşarak can veya mal kaybına kadar büyük sorunlar meydana gelebilir. Apartman dairesinde bulunan kişilerin alt komşularına su akması sonucu karşılıklı iletişim bozukluğuna da sebep olabilir.

Bu yeni yöntemler kurumsal tesisat firmaları tarafından kullanılmaktadır. Ancak sizlere tavsiyemiz tesisatçıya mutlaka tesisat kaçak tespit cihazı ile kırmadan su kaçağı bulma ile ilgili bilgi alın.

 Temiz suyun sağlıklı bir şekilde kullanım yerlerine kadar iletilmesini, kirli ve pis suların su kaçağı tespit toplanarak bina dışına çıkarılması sorunsuz olmalıdır. Bu sirkülasyonu sağlayan tesisatta su kaçağı, su sızması olması su kaçağı tespitini gerekli kılar.

Su kaçağı tespit cihazlarıyla erken müdahale ederek su kaçaklarını hızlıca onarabilir ve böylece su faturalarınızı kontrol altında tutabilirsiniz.

Tıkanıklık dışında evlerde yaşanan tesisat sorunlarından birisi de lavaboların, duşakabinlerin musluk ve bataryalarının bir süre sonra çeşitli dış etkenlerden dolayı zarar görmesi ve kullanılamaz hale gelmesidir.

Akustik Dinleme Cihazı : Dinleme cihazı, temiz su tesisatlarındaki kaçakların yerini hızlı bir biçimde tespit etmemize olanak sağlıyor. Noktasal olarak su kaçağını tespit etmek için kullandığımız bu su kaçak tespiti cihaz; tüm servis personellerimizin uzun eğitimi sonrası kullanılmaktadır.

Report this wiki page